laupäev, 28. veebruar 2009

TalveAkadeemia 2009 - nõukogu esimehe silmeläbi: Sissekanne nr 2

Teine sissekanne: 28.02.2009 hommik.

Laupäeva hommik algas kummaliselt. 06:55 keerasin voodis teist külge, kuna paistis päris palju valgust, siis esimene mõte oli – ma olen sisse maganud. Õnneks ei olnud, sest sisse magas hoopiski Daniel, kes pidi juhtima hommikust matka. Matk siiski toimus. Osalejaid oli 25 inimest.

Nüüd siis tagasivaade mis toimus eile õhtust kuni hommikusöögini.
Esmalt siis alternatiivsete ideede sessioonist. Viisin ka ise ühte sessiooni läbi. Seekord ei olnud teemaks „Teadus tudengini“, nagu eelmistel aastatel on olnud. Kuid teadusega on ta siiski seotud - seekord võtsin hoopiski suurema ampsu õunast, teemaks „Noorteadlaste ajakiri. Kas, milleks ja kuidas?“ Sessioon möödus edukalt – kohal olid õiged inimesed.

Grupitööde tutvumist oli ka päris vahva vaadata. Mõni tiim sai paberist silla kiiremini valmis, mõnel venis, mõni polnud veel alustanudki kui teistel juba oli valmis. Igati FUN!

From TalveAkadeemia 2009


Eile oli ka ühel tiimiliikmel -Piretil sünnipäev. Sai teda tooliga ülesse loopida. Kerge õhtune trenn tuleb alati marjaks ära :)

From TalveAkadeemia 2009


Õhtuprogramm oli mõnus – rahvatantsijad ja DJ Aiks. Rahvatantsijad tantsisid ise ja õpetasid osalejatelegi mõningad tantsud selgeks. Naha sai ikka soojaks. DJ Aiks keerutas plaate kuni kella 2ni.

From TalveAkadeemia 2009


Hommikusöök. Oli hea ja kosutav. Päeva avasõnadeplokis toimus tavapärane võimlemine-sirutamine. Harjutusi näitasid ette Kadri ja Silja, konverentsijuhi näpunäidete järgi. Olin ennast küll ära peitnud posti taha, kuid Silja märkas mind ja hüüdis „Veiko, tule aga ka siia ette võimlema“ Mõeldud-tehtud. Ja siis juba siirdusidki kõik oma grupitööesse.

Kuna ühestki grupitööst osa ei võta siis saan teha rahulikult omi asju. Ootan juba lõunat.

--
www.talveakadeemia.ee

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

miks mitte:)